Colanți trei sferturi

Colanti sport 3/4 cu model colorat

Ești o sportivă în trup și suflet? Îți plac activitățile sport? Sau, pe de altă parte, nu vă puteți hotărî să faceți nicio activitate fizică? Atunci credeți că acești colanti vor face totul mai ușor. Modelul perfect pentru cei care nu-și pot imagina viața fără mișcare, precum și pentru cei care au nevoie de motivație.

Preț la momentul revizuirii: 253 Lei

Colanti de culoare solidă cu lungime 3/4, din material confortabil

Este una dintre cele mai confortabile haine. Nu lipsește din garderoba niciunei femei. Și pentru că unul nu este cu siguranță suficient, atunci trebuie să le obțineți într-o lungime mai scurtă și confortabilă. Te va mulțumi și pe tine și pe portofelul tău.

Preț la momentul revizuirii: 34 Lei

Colanți capri de vară cu cordon la capătul picioarelor

Colanți elegante de vară pentru femei cu picioare de cravată.

Preț la momentul revizuirii: 64,90 Lei

Colanți confortabili 3/4 pentru femei în diferite opțiuni de culoare

Cunoașteți un tip de îmbrăcăminte mai confortabil și mai versatil decât jambierele? Cel puțin unul nu poate lipsi din niciun dulap. Iată un model de jambiere practice pe care le poți folosi nu doar în sezonul de primăvară sau de vară. Poți alege chiar și din mai multe opțiuni de culoare. Colanți pentru femei cu o lungime modernă și confortabilă de ¾ oferă un confort maxim.

Preț la momentul revizuirii: 50 Lei

Pantaloni scurți leggings pentru femei cu buline

Colanți scurte confortabile într-un pachet de două. Lungimea interioară a piciorului în mărimea 42 aprox. 23 cm, se poate spăla la mașină. lavabil la mașină.

Preț la momentul revizuirii: 30 Lei

Colanti scurte de camuflaj Urban Clasic

Colanti de ciclism Urban Classics Camo Tech Cycle Leggings cu imprimeu de camuflaj peste tot.

Preț la momentul revizuirii: 118 Lei

Colanți scurte de ciclism verde cu talie înaltă

Colanți scurte de ciclism verde cu talie înaltă.

Preț la momentul revizuirii: 130 Lei

Colanți capri de culoare solidă pentru femei cu picioare rulate

Nu există un tip de îmbrăcăminte mai variabilă și mai confortabilă. Cu mult timp în urmă, colanti nu mai sunt prerogativa sălii de sport, săli de sport. Astăzi, datorită unei game largi de opțiuni, puteți alege modelul perfect nu numai pentru activități sportive sau de agrement. Colanti elegante de culoare neagră cu un detaliu de efect în alb sunt potrivite pentru oraș, aer liber etc.

Preț la momentul revizuirii: 54 Lei

Colanti scurte de alergare verzi cu imprimeu floral

Un tip de pantalon bine cunoscut încă din Evul Mediu. Este greu să ne imaginăm alergarea sau alte activități de fitness fără ele. Acestea se remarcă prin atributele lor. Colanții formează baza unei ținute sportive. Unul dintre cele mai bune tipuri de pantaloni pentru alergare.

Preț la momentul revizuirii: 253 Lei

Colanți pentru sport și activități în aer liber cu design colorat

Colanti sport de 3/4 pentru femei de marcă, realizate din material de înaltă calitate, care este elastic. Materialul este produs de un producător certificat Oeko-Tex. Acest material are proprietăți funcționale, este respirabil și evacuează bine umezeala de pe corp. colanti cu o lungime confortabilă sunt concepute la o talie elastică.

Preț la momentul revizuirii: 81 Lei

Colanți sport colorați pentru femei în lungime confortabilă de 3/4

Un articol de îmbrăcăminte fără de care astăzi nu ne putem imagina să facem exerciții fizice, alergare și alte sporturi, fie în sală sau în aer liber. Colanții sunt cel mai bun companion doar pentru mișcarea fără restricții. Aici un model de calitate cu picioare de lungime ¾. Bucurați-vă de practicarea sportului fără nicio limită și restricție. Încrede-te în acest model care te va face să te bucuri cu atât mai mult de antrenamentul tău.

Preț la momentul revizuirii: 94,49 Lei

Atunci când alegeți colanți, ar trebui să acordați atenție și lungimii adecvate. Atunci când alegem, ne concentrăm adesea asupra designului, culorii și imprimeului, dar nu insistăm atât de mult asupra lungimii. Pur și simplu, avem trei opțiuni de lungime, colanții sunt fie lungi, fie scurți, fie trei sferturi. Acesta din urmă este cel mai practic, deoarece alungește frumos piciorul.

Vă recomandăm să purtați pantofi cu toc cu colanți trei sferturi pentru a completa efectul, de preferință desculți. Acești colanți nu sunt potriviți pentru șosete tradiționale, cel mult pentru șosete de mătase, dar aveți grijă ca tivul să nu iasă în afară. Veți aprecia în mod deosebit ¾ colanți ¾ în timpul verii, aceștia sunt un înlocuitor perfect pentru pantaloni scurți, sunt mult mai confortabili și pot fi purtați în companie. Îi poți purta cu o tunică aerisită sau cu o rochie scurtă. Cu toate acestea, puteți folosi colanți trei sferturi și pentru sport, alegeți doar un model din material activ. Această croială este extrem de măgulitoare, care subțiază vizual și lungește o siluetă mai suplă. Cea mai practică culoare rămâne negrul, care se potrivește oricărei femei, indiferent de siluetă și vârstă.