Colanți albi

Colanți capri de vară cu cordon la capătul picioarelor

Colanți elegante de vară pentru femei cu picioare de cravată.

Preț la momentul revizuirii: 64,90 Lei

Colanți confortabili 3/4 pentru femei în diferite opțiuni de culoare

Cunoașteți un tip de îmbrăcăminte mai confortabil și mai versatil decât jambierele? Cel puțin unul nu poate lipsi din niciun dulap. Iată un model de jambiere practice pe care le poți folosi nu doar în sezonul de primăvară sau de vară. Poți alege chiar și din mai multe opțiuni de culoare. Colanți pentru femei cu o lungime modernă și confortabilă de ¾ oferă un confort maxim.

Preț la momentul revizuirii: 50 Lei

Colanți albi pentru femei, din tricou tricotat cu nervuri

Îți plac hainele de calitate? Îți lipsesc colanți de calitate în garderoba ta? Aici în alb și se poate purta pe tot parcursul anului. Frumos, modern, funcțional. Îți vor înveseli garderoba. Colanți din jerseu cu nervuri, de culoare albă, sunt confecționați dintr-un material de calitate, confortabil, care își păstrează forma și rezistența culorilor.

Preț la momentul revizuirii: 130 Lei

Colanți din bumbac de culoare neagră cu imprimeu înviorat

Există unele lucruri pe care trebuie să le ai în garderoba ta. Iar acești colanți sunt cu siguranță unul dintre ele. Fie că ai destui sau invers, acești colanți merită totuși să fie achiziționați. Acestea vă vor face fericiți și pe dumneavoastră și portofelul dumneavoastră. Acestea sunt extrem de confortabile și oferă o utilizare versatilă. Potrivite chiar și pentru doamnele cu pielea sensibilă. Colanți de damă Edoti PLR128 sunt confortabile, moderne, atemporale.

Preț la momentul revizuirii: 40 Lei

Colanți cu un model modern și atemporal din bumbac confortabil

Colanți din bumbac cu imprimeu animal print, confecționați din material plăcut, oferă un confort maxim atunci când sunt purtați pe tot parcursul zilei. Sunt concepuți cu picioare lungi și cu o talie elastică.

Preț la momentul revizuirii: 34 Lei

Colanti lungi moderne cu model modern și dungă de slăbire

La prima vedere, nu se poate distinge de pantaloni. Dar, spre deosebire de acestea, ele sunt mai confortabile și mult mai versatile. Potrivit pentru sport, activități de agrement și îmbrăcăminte casual. Colanți pe care toată lumea îi va primi pur și simplu cu bucurie în garderoba lor.

Preț la momentul revizuirii: 54 Lei

Colanți lungi confortabile pentru femei cu model de Crăciun

Lighete de Crăciun cu o croială clasică confortabilă pe care o veți aprecia în garderoba dvs. nu numai de Crăciun. Colanții lungi pentru femei cu motiv de Crăciun au talie elastică. Acestea sunt realizate din materiale confortabile și de înaltă calitate.

Preț la momentul revizuirii: 41,38 Lei

Colanti scurte de calitate pentru femei în alb și negru

Colanti scurți Aretha alb-negru și alb sunt potriviți pentru sport și ca parte a ținutei tale sport-casual de vară. Colanții sunt confecționați dintr-un material confortabil și elastic. Își păstrează forma și rezistența culorii.

Preț la momentul revizuirii: 135 Lei

Colanți Adidas cu un design impresionant în alb și negru

Colanți negre pentru femei de la Adidas Originals cu motive albe. Colanții sunt prevăzuți cu o bandă elastică în talie. Motivul alb-negru cu trei dungi pe picioare.

Preț la momentul revizuirii: 170 Lei

Jeggings moderni pentru femei, negri și albi, cu model în carouri

La prima vedere, nu se disting de pantalonii clasici. Spre deosebire de acestea, însă, ele oferă un confort maxim. Sunt potrivite pentru doamnele de toate vârstele și tipurile de corp. Se potrivesc tuturor. Sunt o piesă indispensabilă în garderoba unei femei. Aici, într-un design frumos și atemporal, atât în ceea ce privește culoarea, cât și modelul.

Preț la momentul revizuirii: 166 Lei

Colanți lungi negre Calvin Klein cu o inscripție distinctivă pe picior

Ești în căutarea unor colanți noi pentru sport? Preferi hainele de calitate în garderoba ta? Atunci când alegeți, este importantă pentru dumneavoastră compoziția materialului? Îți plac piesele simple, dar unice? Atunci vei fi mulțumită de acești colanți. Îți vor ține numai de cea mai bună companie nu numai atunci când alergi sau faci exerciții fizice. Colanți lungi pentru femei Calvin Klein în negru neutru se remarcă prin calitatea materialului și croiala confortabilă.

Preț la momentul revizuirii: 261 Lei

Colanți scurte pentru femei, negre și albe, cu imprimeu modern

Colanți scurți cu model negru Jacqueline de Yong Rossy sunt confecționați dintr-un material confortabil și de înaltă calitate. Aceștia sunt concepuți pentru o talie elastică. Ele oferă confort.

Preț la momentul revizuirii: 52 Lei

Colanți sport confortabile pentru femei cu un design modern

Colanți sport pentru femei Bas Bleu Enigma. Colanți sportive uimitoare pentru femei cu picioare lungi. Modelul are o talie înaltă și este decorat cu un model de design. Colanți sunt confecționate dintr-un material elastic și complet acoperitor, care este respirabil și care îndepărtează umezeala și transpirația de pe corp.

Preț la momentul revizuirii: 96 Lei

Colanți florale albe și negre cu picioare lungi

Colanți TROPIC cu model alb-negru și alb, cu un imprimeu floral modern și atemporal, oferă confort și nu limitează mișcarea. Au o talie elastică înaltă.

Preț la momentul revizuirii: 130 Lei

Îți plac colanții pentru femei și îți place să experimentezi? Colanții albi pentru femei sunt o opțiune foarte interesantă și oarecum neobișnuită, pe care o vei aprecia mai ales în zilele de vară. Culoarea albă este un simbol al tandreții și purității, dar în același timp are și dezavantajele sale. Se murdărește ușor, mai ales pe vreme ploioasă, nu uitați să purtați cizme cu colanți albi.

Colanții albi pot fi ușor de combinat cu alte haine, este nevoie doar de mai multă imaginație. Dacă nu vrei să arăți ca o “doamnă albă”, atunci nu purta nimic altceva în aceeași culoare cu colanți albi. De ce să nu optați pentru populara opțiune alb-negru? Un top negru cu un imprimeu interesant și o fustă mini neagră vor fi perfecte. Alternativ, un top alb-negru și alb se va potrivi de asemenea cu colanți albi.

Nu vă recomandăm să experimentați prea mult cu nuanțe îndrăznețe, cum ar fi roșu sau roz intens. S-ar putea să pară prea dur cu albul, și ar fi păcat, nu credeți? Colanții albi pot fi purtați de orice femeie, dar arată mai bine pe fetele tinere și subțiri.