Colanți militari

Simți că din garderoba ta lipsește o piesă cu adevărat unică și la modă? Ce ai spune despre jambierele armatei? Designul de camuflaj este absolut luxos. Nu-i lipsește originalitatea și tinerețea. Cu toate acestea, este mai popular în rândul generațiilor tinere. Doamnele mai în vârstă ar trebui să fie atente cu ea. Prioritatea colanților de camuflaj este materialul elastic, flexibilitatea, adaptabilitatea la corp și versatilitatea purtării. Se potrivesc perfect pentru uz casnic, dar și pentru plimbări și activități de agrement.

Combinat cu o jachetă modernă, un top monocrom, balerini și adidași îndrăzneți, vei fi o zeiță! Multicolor, kaki, maro, negru, gri și o mulțime de mărimi, asta e o veste bună. Colanții army cu o talie puțin mai înaltă îți vor strânge burta, șoldurile și fundul. Ele nu sunt străine de efectul de slăbire! Stăpânește opțiunea șic în designul army care a cucerit lumea modei. Materialul elastic vă îmbrățișează corpul, fiind în același timp complet confortabil pe piele. Vrei să arăți bine? Poartă colanți militari!

Colanți termice cu talie elastică înaltă în stil camuflaj

Vă place calitatea? Îți plac piesele practice în garderoba ta? Iubești modelele atemporale care captivează și din punct de vedere funcțional? Atunci nu poți rata acești colanți termo într-un model elegant. Colanți termo Art Of Camo Red nu numai că oferă confort, dar excelează pe partea practică și funcționale. Faptul că vin într-un model de camuflaj atemporal este cu siguranță și el un fapt notabil, astfel încât nu se vor demoda niciodată, nu se vor obosi niciodată și vă vor accentua întotdeauna ținuta.

Preț la momentul revizuirii: 371 Lei

Colanti scurte de camuflaj Urban Clasic

Colanti de ciclism Urban Classics Camo Tech Cycle Leggings cu imprimeu de camuflaj peste tot.

Preț la momentul revizuirii: 118 Lei

Fitness leggings Army cu picioare lungi și talie elastică

Cum să te bucuri și mai mult de exercițiile fizice? Luați-vă haine de calitate. Acești colanți sunt o piesă indispensabilă. Colanți sportive pe care le puteți folosi pentru orice exercițiu, pentru a vă bucura de sport în aer liber și în sala de sport sau acasă. Colanți de fitness se mândresc cu un design modern și excelează din punct de vedere funcțional.

Preț la momentul revizuirii: 168 Lei

Colanți de camuflaj verde pentru femei Bodyboo talie înaltă

Colanți pentru femei Bodyboo într-un motiv militar popular.

Preț la momentul revizuirii: 201 Lei

Colanti pentru femei în stil militar modern în lungime 3/4

Una dintre cele mai confortabile piese vestimentare care nu poate lipsi din garderoba niciunei femei. Nu este doar o îmbrăcăminte pur sportivă. Totul ține de alegere. Iată un model elegant de colanti pentru femei pe care îl puteți folosi nu doar pentru activități în aer liber. Frumoșii colanti elegante, cu o lungime confortabilă de ¾, vă vor câștiga favorurile din mai multe motive.

Preț la momentul revizuirii: 127 Lei