Pantaloni din dantelă

Colanti negre pentru femei cu inserții de leopard

Colanti negre din bumbac pentru femei cu imprimeu leopard și talie elastică. Colanții sunt confecționați dintr-o țesătură netedă, elastică. O piesă grozavă pentru uzura de zi cu zi, pentru antrenament, dar și pentru relaxare cu stil.

Preț la momentul revizuirii: 137 Lei

Reebok Wor Myt Paneled Polytight albastru verde colanti sport pentru femei

Colanti pentru femei Reebok cu un design unic sunt confecționați dintr-un material elastic moale care este, de asemenea, foarte respirabil. Talia elastică nu strânge și nu se strânge, asigurând un confort maxim în timpul mișcării. Alegerea ideală pentru toate activitățile sportive. Material stretch moale, ideal pentru sport, manoperă de calitate, design unic, logo de marcă.

Preț la momentul revizuirii: 121 Lei

Jeggings trendy cu dantelă în negru

Jeggings de damă pentru femei de la brandul spaniol Ysabel Mora. Jeggings de lux pentru femei au un aspect spectaculos de blugi skinny. Partea din față este ruptă la genunchi, iar partea inferioară a picioarelor este decorată cu dantelă. Pe partea din spate se află un cristal Swarovski pe buzunar.

Preț la momentul revizuirii: 133 Lei

Desigual colanți lungi negre cu inserții de dantelă

Colanți negri Varsovia de la Desigual atrag privirea de la prima vedere. Colanți lungi negre pentru femei sunt însuflețite cu inserții de dantelă. Colanți sunt realizate din material confortabil și de înaltă calitate.

Preț la momentul revizuirii: 290 Lei

Colanti scurte confortabile cu tiv de dantelă – 2 bucăți în pachet

Ce piesă vestimentară nu poate lipsi din garderoba niciunei femei? O piesă care se remarcă prin confort și versatilitate? Fie că ești una dintre iubitoarele cu o colecție bogată de jambiere în garderobă sau, dimpotrivă, ai optat pentru acest tip de îmbrăcăminte, atunci vei primi cu bucurie acest pachet dublu convenabil.

Preț la momentul revizuirii: 60 Lei

Colanții flexibili din dantelă adaugă o notă de lux și eleganță oricărei ținute. Colanții din dantelă sunt foarte la modă, dar atenție, trebuie să știi cum să îi porți. Colanții din dantelă pot lua mai multe forme. Practic, aveți două opțiuni. Fie alegi colanți care sunt decorați cu dantelă de jur împrejur, fie colanți din material clasic (bumbac) care sunt terminați cu dantelă. Prima opțiune este mai potrivită pentru femeile îndrăznețe și subțiri, astfel de colanți trebuie selectați cu atenție pentru a vă veni bine și sunt mai potriviți pentru petreceri sau ocazii speciale. Aveți grijă să nu faceți modelul să arate prea vulgar. Colanții cu dantelă sunt foarte rafinați și practici, îi poți purta în locul colanților clasici, dantela fiind, de asemenea, un element decorativ frumos.

Colanții din dantelă arată foarte delicat. Așa că tratați-vă celelalte haine, inclusiv accesoriile, într-un spirit similar. Dantela este un simbol al feminității și al romantismului. Îți recomandăm să porți balerini drăguți în picioare, care vor face ca dantela să iasă frumos în evidență. Și atenție la șosete, cea mai bună pereche pentru jambierele cu dantelă sunt ciorapii de nylon de culoare carne.