Colanți din denim

Colanți de damă din denim cu efect push-up Bas Bleu Maddie

Colanți de damă în denim design Maddie Bas Bleu cu efect push-up. Material elastic plăcut. Talia elastică previne crestăturile și ajută la modelarea șoldurilor și a burții. Colanți nu au buzunare.

Preț la momentul revizuirii: 192 Lei

Jeggings trendy cu dantelă în negru

Jeggings de damă pentru femei de la brandul spaniol Ysabel Mora. Jeggings de lux pentru femei au un aspect spectaculos de blugi skinny. Partea din față este ruptă la genunchi, iar partea inferioară a picioarelor este decorată cu dantelă. Pe partea din spate se află un cristal Swarovski pe buzunar.

Preț la momentul revizuirii: 133 Lei

Colanți lungi moderne pentru femei în albastru

Dacă aveți deja destui colanți în garderoba dvs. sau invers, credeți că pur și simplu trebuie să le aveți pe acestea. Indistinguibili la prima vedere de blugii clasici. Dar, spre deosebire de acestea, sunt extrem de confortabile. Îi puteți purta practic pe tot parcursul anului.

Preț la momentul revizuirii: 108 Lei

Jeggings moderni și atemporali pentru femei la talie elastică

Este printre cele mai confortabile tipuri de îmbrăcăminte. Cel puțin unul nu poate lipsi din garderoba niciunei femei. Cei care le-au încercat au cedat complet în fața acestui confort. Cei care știu, știu că unul nu este suficient. Iată un model frumos și practic. Jeggii pentru femei de culoare albastru deschis evocă blugii, dar sunt mult mai confortabili. Se potrivesc foarte bine, sunt adaptabile. Un punct forte este elasticitatea materialului, care este, de asemenea, foarte plăcut de purtat și delicat cu pielea.

Preț la momentul revizuirii: 72 Lei

Leggings cu picioare lungi în aspect denim

Colanți cu picioare lungi în aspect denim atrag privirea la prima vedere. Colanți cu un design modern. Acestea sunt realizate din materiale confortabile și de înaltă calitate.

Preț la momentul revizuirii: 136 Lei

Colanții din denim sunt foarte populari, deoarece imită perfect blugii clasici. Colanții din denim cu diferite imprimeuri sunt foarte eleganți și senzuali. Gama acestor colanți este foarte variată. Marele avantaj este că îi poți purta în locul pantalonilor clasici și pot fi cumpărați la prețuri foarte bune. În comparație cu blugii clasici, aceștia sunt foarte confortabili și flexibili. Le poți purta singure, dar arată foarte bine și în combinație cu o tunică mai lungă. Materialul elastic asigură că pantalonii se potrivesc frumos curbelor tale.

Jeggings din denim pot fi purtați de aproape toată lumea, indiferent de vârstă și de forma corpului. Și ce să porți cu jeggings? Ai mai multe opțiuni, jeggings arată foarte bine cu cizme înalte sau cu tocuri, care alungesc frumos picioarele. Femeile slabe pot alege și balerini romantici. Pantofii sport nu sunt cu siguranță nerecomandați. Încearcă această piesă de îmbrăcăminte practică care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta.