Colanți cu dungi

Colanți confortabili și colorați, cu un model atemporal cu dungi

Colanti lungi pentru femei Blueline cu model atemporal în dungi vor uimi și vor oferi confort. Acestea sunt extrem de confortabile. Acestea nu restricționează în niciun fel mișcarea. Atunci când combini accentul pus pe calitate, o croială cu talie înaltă perfect adaptată, un confort maxim și un design unic, se pot crea doar colanti de care nu te poți lipsi.

Preț la momentul revizuirii: 273 Lei

Colanti lungi de calitate pentru femei, cu imprimeu peste tot

Colanti pentru femei cu imprimeu all-over. Atât de grozave încât nu vei vrea să le dai jos! Se potrivește foarte bine. Potrivit pentru sport și uzură casual.

Preț la momentul revizuirii: 180 Lei

Colanți Adidas cu un design impresionant în alb și negru

Colanți negre pentru femei de la Adidas Originals cu motive albe. Colanții sunt prevăzuți cu o bandă elastică în talie. Motivul alb-negru cu trei dungi pe picioare.

Preț la momentul revizuirii: 170 Lei

Preferați un design și o imprimare interesante? Apoi, pariază pe colanți cu dungi, care sunt o ținută interesantă potrivită pentru sport și societate. Cele mai populare sunt dungile verticale albe și negre care se conturează frumos, dând astfel jos kilogramele și le poți purta chiar dacă ești ușor supraponderală. Dacă doriți să alegeți dungi orizontale, atunci fiți cu adevărat sensibilă, deoarece acestea se potrivesc doar picioarelor lungi și subțiri. Datorită materialului elastic plăcut, se adaptează perfect siluetei dumneavoastră.

Poți purta colanții cu dungi singuri sau cu o fustă mini, de exemplu, dar preferă un model în culori uni, ideal în negru. Colanții cu dungi sunt distinctivi în sine. Dacă te-ai plictisit de alb și negru, poți opta pentru dungi colorate care vor fi de neratat. Răsfățați-vă cu colanți sexy care vă accentuează feminitatea. Îți recomandăm să alegi pantofi cu toc care să se potrivească cu colanții cu dungi.