Colanți cu flori

Colanti scurte de alergare verzi cu imprimeu floral

Un tip de pantalon bine cunoscut încă din Evul Mediu. Este greu să ne imaginăm alergarea sau alte activități de fitness fără ele. Acestea se remarcă prin atributele lor. Colanții formează baza unei ținute sportive. Unul dintre cele mai bune tipuri de pantaloni pentru alergare.

Preț la momentul revizuirii: 253 Lei

Colanți sportive lungi pentru femei într-un aspect interesant

Colanți sport pentru femei Code Bas Bleu cu sistem de absorbție a umezelii. Colanți sunt confecționate din microfibră înflorată foarte elastică și respirabilă. Ei au o talie mai mare de confort are o bandă elastică largă cusută, într-o lungime regulată până la glezne.

Preț la momentul revizuirii: 130 Lei

Colanți de lux Puma într-un model floral modern

Colanți lungi pentru femei Puma – Evide AOP cu model floral modern sunt potriviți pentru sport și ținute casual. Colanți au talia înaltă. Acestea sunt realizate din materiale de înaltă calitate.

Preț la momentul revizuirii: 126 Lei

Colanți lungi negre cu imprimeu floral

Colanți pentru femei ușor strălucitoare cu un model floral subtil.

Preț la momentul revizuirii: 56 Lei

Colanți lungi pentru femei, gri-roz cu model floral

Sunt extrem de confortabile. Acesta oferă o utilizare versatilă. Cheia constă în alegerea corectă. Iată un model de colanți pentru femei care nu numai că oferă confort, dar se laudă și cu alte avantaje pentru care merită să fie achiziționate. Potrivit pentru doamnele și domnișoarele de toate tipurile de corp. Ei vor face cele mai bune servicii pentru fiecare. Colanți florale gri și roz vor uimi la prima vedere cu modelul lor modern. Colanți fără cusături practice, elegante și funcționale vor fi apreciate din mai multe motive.

Preț la momentul revizuirii: 189 Lei

Colanți florale albe și negre cu picioare lungi

Colanți TROPIC cu model alb-negru și alb, cu un imprimeu floral modern și atemporal, oferă confort și nu limitează mișcarea. Au o talie elastică înaltă.

Preț la momentul revizuirii: 130 Lei

Îți plac hainele vesele pe care nimeni nu le poate rata? Colanții florali vor fi un succes. Florile sunt foarte atemporale, sunt la modă de câțiva ani, așa că de ce să nu îți iei și niște colanți cu flori. Se potrivesc de minune cu topuri, bluze, tunici și rochii în culori solide. Principalele tendințe din acest sezon includ colanți cu diverse detalii florale. Aceste flori pot fi așezate pe diferite fundaluri, dar contrastul florilor colorate pe un fundal negru arată foarte bine. Imprimeurile florale vă vor parfuma perfect și vă vor înveseli garderoba. Colanții la modă din materiale plăcute, în tonuri vesele, sunt cei mai potriviți pentru sezonul estival, dar nu trebuie să renunți la ei nici iarna.

Colanții florali sunt foarte romantici și decenți. Atenție însă la un detaliu, florile au tendința de a adăuga kilograme în plus. Așadar, dacă nu ești complet mulțumită de silueta ta, alege colanți de culoare solidă sau colanți decorați cu flori.