Colanți lucioși

Colanți pentru femei din bronz strălucitor Guess

Colanți sunt un lucru incredibil. Acestea sunt potrivite pentru toate tipurile de activități, pentru petrecerea timpului liber și pentru companie. Guess Jeans oferă, de asemenea, o piesă minunată care te va face cu siguranță să strălucești. Colanți pentru femei de culoare maro cu reflexii strălucitoare sunt foarte originale și decente în același timp. Au fost cusute din materiale de înaltă calitate, așa că veți aprecia cu siguranță confortul atunci când le purtați.

Preț la momentul revizuirii: 301 Lei

Colanți pentru femei de culoare gri cu inserții de tul în față

Doamnelor, vă doriți un model care să fie și confortabil și sexy? Atunci, acești colanți sunt perfecți. Te vor fermeca de la prima vedere. O piesă premiată pentru garderoba ta. Veți înscrie întotdeauna în acest model. Colanți pentru femei 74649 sunt pur și simplu dragoste la prima vedere. Ei vor atrage atenția și la fel vei face și tu în această piesă sexy.

Preț la momentul revizuirii: 82 Lei

Colanți lungi negre cu imprimeu floral

Colanți pentru femei ușor strălucitoare cu un model floral subtil.

Preț la momentul revizuirii: 56 Lei

Colanții lucioși au un design unic, sunt foarte eleganți și senzuali. Pe scurt, acestea au devenit un mare succes în ultima vreme. Ele apar pe podiumurile marilor designeri, sunt purtate de celebrități și de alte femei care urmăresc tendințele modei. Colanții lucioși pot fi purtați practic oriunde și sunt potriviți în special pentru petreceri sau socializare. Colanții lucioși sunt cel mai adesea confecționați dintr-un amestec de nailon și elastan. Se potrivesc foarte bine și îmbrățișează perfect silueta.

Le puteți obține în mai multe variante de culori, în funcție de gustul dumneavoastră. Cu toate acestea, cele mai populare sunt în continuare cele negre, argintii sau aurii. Colanții din piele lucioasă, care seamănă puțin cu latexul, sunt un capitol aparte. Colanții din piele lucioasă sunt extrem de sexy, modelând perfect silueta și foarte decenți. Dacă îți plac hainele originale, optează pentru colanți lucioși, care te vor face de neratat. Dar, atenție, colanții lucioși sunt mai avantajoși pentru femeile și fetele mai subțiri, deoarece pot adăuga kilograme în plus (acest lucru este valabil mai ales în cazul celor aurii).