Colanți de maternitate

Colanți pentru gravide cu centură și buzunare în design elegant negru

Ești un iubitor de colanți? Nu este nevoie să renunțați la această îmbrăcăminte confortabilă în timpul sarcinii. Iată un model de colanți frumoase, moderne, concepute pentru toate mamele însărcinate. O piesă căreia nici o femeie însărcinată nu poate rezista. Colanți de maternitate pentru femei Catrine te încântă literalmente la prima vedere cu designul lor.

Preț la momentul revizuirii: 132 Lei

Nu există nicio îndoială că leggings sunt practici și confortabili. Cu toate acestea, în timpul sarcinii, acest lucru este de două ori mai adevărat. Poate că fiecare mamă însărcinată va rezolva mai devreme sau mai târziu problema a ceea ce să poarte? Burta tot mai mare pune mari exigențe la capitolul confort, dar și la portofelul nostru. Poate fi greu de găsit haine decente, care să nu calce și pe care să le putem purta practic oriunde. Deci, cum o abordăm? Avem un sfat grozav pentru tine!
La prima vedere, colanții pentru gravide sunt cam la fel ca și cei obișnuiți. Diferența, însă, este în zona burții, unde este cusută o țesătură elastică specială care se adaptează perfect la dimensiunea burticii tale.

Unii colanți au chiar posibilitatea de a ajusta circumferința burții prin strângerea elasticului. Colanții pentru gravide pot fi purtați iarna și vara, pe orice vreme, fie cu o tunică, o fustă sau o rochie. Îți vor oferi un sprijin perfect pentru burtică, nu te ciupesc și nu te înțeapă nicăieri și cel mai important este că îi poți purta oriunde, în oraș, la serviciu sau pentru activități de agrement. Dacă aștepți un copil și nu ți-ai cumpărat încă haine pentru gravide, atunci nu ezita și ia-ți cel puțin doi colanți pentru gravide. Preferați colanți de calitate care sunt special concepuți pentru femeile însărcinate și care au o talie ajustată pentru burtica în creștere. Datorită elastanului adăugat, nu va trebui să vă faceți griji că jambierele vor deveni prea mici în câteva săptămâni. Și nu uitați de tunicile practice pentru gravide. Poți să mergi oriunde ai nevoie în această combinație și vei arăta și bine!