Colanți roșii

Colanti sport 3/4 cu model colorat

Ești o sportivă în trup și suflet? Îți plac activitățile sport? Sau, pe de altă parte, nu vă puteți hotărî să faceți nicio activitate fizică? Atunci credeți că acești colanti vor face totul mai ușor. Modelul perfect pentru cei care nu-și pot imagina viața fără mișcare, precum și pentru cei care au nevoie de motivație.

Preț la momentul revizuirii: 253 Lei

Colanți capri de vară cu cordon la capătul picioarelor

Colanți elegante de vară pentru femei cu picioare de cravată.

Preț la momentul revizuirii: 64,90 Lei

Pantaloni scurți leggings pentru femei cu buline

Colanți scurte confortabile într-un pachet de două. Lungimea interioară a piciorului în mărimea 42 aprox. 23 cm, se poate spăla la mașină. lavabil la mașină.

Preț la momentul revizuirii: 30 Lei

Colanți termice cu talie elastică înaltă în stil camuflaj

Vă place calitatea? Îți plac piesele practice în garderoba ta? Iubești modelele atemporale care captivează și din punct de vedere funcțional? Atunci nu poți rata acești colanți termo într-un model elegant. Colanți termo Art Of Camo Red nu numai că oferă confort, dar excelează pe partea practică și funcționale. Faptul că vin într-un model de camuflaj atemporal este cu siguranță și el un fapt notabil, astfel încât nu se vor demoda niciodată, nu se vor obosi niciodată și vă vor accentua întotdeauna ținuta.

Preț la momentul revizuirii: 371 Lei

Colanți lungi confortabile pentru femei cu model de Crăciun

Lighete de Crăciun cu o croială clasică confortabilă pe care o veți aprecia în garderoba dvs. nu numai de Crăciun. Colanții lungi pentru femei cu motiv de Crăciun au talie elastică. Acestea sunt realizate din materiale confortabile și de înaltă calitate.

Preț la momentul revizuirii: 41,38 Lei

Colanți lungi cu talie mai înaltă, cu un model modern de animale

Colanți lungi cu talie mai înaltă, cu un model animalier modern, atrag privirea de la prima vedere. Frumoșii colanți elegante au o talie elastică. Acestea oferă confort pentru a fi purtate toată ziua.

Preț la momentul revizuirii: 42 Lei

Colanți lungi de catifea pentru femei cu garnitură decorativă

Colanți lungi de catifea pentru femei cu ornamente decorative atrag privirea de la prima vedere. Colanți frumoase cu un design unic oferă un confort maxim. Sunt concepuți cu o bandă elastică în talie.

Preț la momentul revizuirii: 162 Lei

Colanții pot veni în multe culori și imprimeuri. Dacă alegeți colanți roșii pentru femei, atunci trebuie să vă alegeți cu grijă celelalte accesorii, deoarece roșul este foarte distinctiv în sine. Colanții burgundy sunt deosebit de populari și sunt potriviți pentru orice femeie, indiferent de vârstă și siluetă. Un roșu îndrăzneț este mai potrivit pentru femeile mai subțiri și fetele tinere, deoarece este un contrast puternic. Culorile simple, cum ar fi negru, gri, bej sau maro, sunt potrivite pentru jambierele roșii. Evitați alte nuanțe strălucitoare, chiar și negrul nu este culoarea potrivită.

Roșul este sofisticat și seducător. Este perfect pentru oraș sau pentru petreceri unde trebuie să fii îndrăzneață. Dacă, pe de altă parte, preferi ținutele mai conservatoare, evită colanții roșii. Leggings sunt pur și simplu nemuritori și există atât de multe moduri de a-i purta. Dacă v-ați plictisit de negrul monoton și de albul nepractic, încercați roșul. Înveselește-ți garderoba cu culoare.