Colanți termici

Tricotat colanti lungi pentru femei potrivite pentru vremea rece

Colanti elastice tricotate. O alegere perfectă pentru vremea rece. Materialul moale de pluș (PS) este complet opac, flexibil, modelator. Interiorul este tratat pentru a obține fire de păr fine care sporesc proprietățile termice, o versiune a mai caldului PLUS SOFT.

Preț la momentul revizuirii: 111 Lei

Colanți termice cu talie elastică înaltă în stil camuflaj

Vă place calitatea? Îți plac piesele practice în garderoba ta? Iubești modelele atemporale care captivează și din punct de vedere funcțional? Atunci nu poți rata acești colanți termo într-un model elegant. Colanți termo Art Of Camo Red nu numai că oferă confort, dar excelează pe partea practică și funcționale. Faptul că vin într-un model de camuflaj atemporal este cu siguranță și el un fapt notabil, astfel încât nu se vor demoda niciodată, nu se vor obosi niciodată și vă vor accentua întotdeauna ținuta.

Preț la momentul revizuirii: 371 Lei

Colanți termici confortabili de culoare albastră cu șiret în talie

Colanți termici groși cu șireturi, cu aspect denim, oferă confort maxim. Colanți lungi moderne pentru femei sunt fabricate din material de înaltă calitate și confortabil.

Preț la momentul revizuirii: 120 Lei

Colanți lungi izolate pentru femei cu nasturi decorativi

Pantaloni Michelle pentru femei din piele. Talie elastică largă cu nasturi și buzunare din imitație. Datorită părții interioare izolate, sunt ideale pentru sezonul rece.

Preț la momentul revizuirii: 193 Lei