Colanți verzi

Colanti sport 3/4 cu model colorat

Ești o sportivă în trup și suflet? Îți plac activitățile sport? Sau, pe de altă parte, nu vă puteți hotărî să faceți nicio activitate fizică? Atunci credeți că acești colanti vor face totul mai ușor. Modelul perfect pentru cei care nu-și pot imagina viața fără mișcare, precum și pentru cei care au nevoie de motivație.

Preț la momentul revizuirii: 253 Lei

Reebok Wor Myt Paneled Polytight albastru verde colanti sport pentru femei

Colanti pentru femei Reebok cu un design unic sunt confecționați dintr-un material elastic moale care este, de asemenea, foarte respirabil. Talia elastică nu strânge și nu se strânge, asigurând un confort maxim în timpul mișcării. Alegerea ideală pentru toate activitățile sportive. Material stretch moale, ideal pentru sport, manoperă de calitate, design unic, logo de marcă.

Preț la momentul revizuirii: 121 Lei

Colanți lungi monocrome cu jambiere strălucitoare

Îți lipsește ceva în garderoba ta? Doamnelor, vă lipsește o piesă vestimentară interesantă și foarte confortabilă, pe care o puteți purta pe tot parcursul anului? Un articol de îmbrăcăminte care excelează în ceea ce privește confortul și combinabilitatea ușoară. Astfel, este rapid și ușor să creați ținuta perfectă pentru o ocazie. Și credeți-mă, se potrivește tuturor. La fel cum o singură bucată nu este suficientă. Aici, un model de colanți monocrome, care sunt decorate cu felinare strălucitoare. Poți alege din mai multe culori interesante.

Preț la momentul revizuirii: 80 Lei

Colanți scurte de ciclism verde cu talie înaltă

Colanți scurte de ciclism verde cu talie înaltă.

Preț la momentul revizuirii: 130 Lei

Colanti lungi de lux pentru alergare cu un buzunar practic pentru telefonul mobil

Colanti sport pentru femei Under Amour vor uimi prin aspectul lor, prin calitate. Colanti sport de culoare neagră sunt înveselite cu inserții în culori pastelate pe părțile laterale. Colanti lungi pentru femei au o talie elastică înaltă. Acest lucru asigură o potrivire perfectă și o fixare perfectă.

Preț la momentul revizuirii: 384 Lei

Colanti sport imprimate din material durabil

Colanti sport Pieces Asa din material sustenabil, ecologic. Talia largă este elastică și ține colanti perfect la locul lor.

Preț la momentul revizuirii: 212 Lei

Colanți de camuflaj verde pentru femei Bodyboo talie înaltă

Colanți pentru femei Bodyboo într-un motiv militar popular.

Preț la momentul revizuirii: 201 Lei

Colanti scurte de alergare verzi cu imprimeu floral

Un tip de pantalon bine cunoscut încă din Evul Mediu. Este greu să ne imaginăm alergarea sau alte activități de fitness fără ele. Acestea se remarcă prin atributele lor. Colanții formează baza unei ținute sportive. Unul dintre cele mai bune tipuri de pantaloni pentru alergare.

Preț la momentul revizuirii: 253 Lei

Lungă pentru femei Sporturi lungi de compresie cu zale de compresie

Colanti pentru femei Iron Aesthetics pentru femeile care țin la ținuta lor sportivă nu doar în timpul antrenamentelor grele de zi cu zi. Materialul elastic și fasonat al colanti asigură un confort și o flexibilitate maximă în timpul exercițiilor fizice, ajutat de o respirabilitate excelentă.

Preț la momentul revizuirii: 123 Lei

Colanti pentru femei în stil militar modern în lungime 3/4

Una dintre cele mai confortabile piese vestimentare care nu poate lipsi din garderoba niciunei femei. Nu este doar o îmbrăcăminte pur sportivă. Totul ține de alegere. Iată un model elegant de colanti pentru femei pe care îl puteți folosi nu doar pentru activități în aer liber. Frumoșii colanti elegante, cu o lungime confortabilă de ¾, vă vor câștiga favorurile din mai multe motive.

Preț la momentul revizuirii: 127 Lei

Se spune că culoarea verde este plină de energie pozitivă. Și cu siguranță există ceva adevăr în asta. Colanții verzi sunt un pic mai îndrăzneți decât alte culori, dar îți pot face ținuta cu atât mai interesantă. Dacă nu te deranjează să arăți un pic mai extravagant și îți plac culorile vii, atunci optează pentru colanți verzi. În special colanții neon în culori strălucitoare vor arăta absolut perfect. Sunt potrivite în special pentru femeile tinere și subțiri ca o ținută interesantă pentru o petrecere sau pentru oraș.

Colanții de culoare verde închis pot fi purtați aproape oriunde, iar nuanțele neon și cele strălucitoare ar trebui alese pentru evenimente de petrecere de seară. Cu toate acestea, fiți atenți atunci când le combinați cu alte accesorii, aici este nevoie de mai multă precauție. Verdele este foarte dominant de unul singur, celelalte nuanțe ar trebui să fie mai subtile.